3D print

Visuel forståelse på tæt hold

Noget af det nyeste på markedet er 3D-print, som langt de fleste allerede har hørt om og bruger. Dette bruges i et bredt omfang, alt lige fra visuel forståelse af en bygning eller bygningsdel til et brugbart stykke værktøj. Også her sætter kun fantasien grænser, idet man netop kan printe direkte fra en 3D model.

Jeg vil altså kunne hjælpe dig med at få printet din ide eller egen 3D model, så du kan vise den frem fysisk og ikke kun digitalt. Mulighederne for farvevalg, mønstre former er næsten uendelige og en 3D model i udprintet form vil derfor kunne bruges til alt, lige fra visuel fremstilling til fysisk brug, afhængig af behov og funktion.

Hjælp til klargøring af 3D print

Med min erfaring inden for 3D modellering og tegning, så kan jeg selvfølgelig også hjælpe dig med dine tegninger til 3D printning. Jeg kan hjælpe dig med både mindre og store modeller, til enhver branche. Dette betyder at jeg hjælper med tegninger til alt, lige fra legetøj til arkitekt-modeller og sørger for de kan blive 3D printet.

Jeg hjælper gerne med at få overført din ide til en 3D model, også selvom den måske kun er i en skitse på papir. Min kreative side og store tegningsforståelse vil kunne komme dig til stor hjælp, når du ikke selv har evnerne eller tiden til at få gjort en tegning klar til et 3D print. Vi fanger lynhurtigt vores kunders ideer og ønsker, også ud fra simple håndskitser og tager dem skridtet videre.

3D print fordele:
  • Når traditionelle metoder ikke kan producere komplekse goemetrier
  • Hurtig levering - dele kan leveres inden for 24 timer
  • Lav udgift - ved små mængder er 3D print ofte billegere end CNC
Ring 20 43 79 14
+45 20 43 79 14
kbmousemover.dk
Kværkebyvej 109, Kværkeby
4100 Ringsted
CVR: 25647025