3D model

Visuel fornemmelse

Ønsker du, at din bygning, produkt eller andet kan vises i 3D, så tilbyder jeg også 3D modellering. Når man modellere noget i 3D, så kan det være med til at give en meget bedre forståelse og det er lige meget om det drejer sig om en bygning eller en mindre genstand. På denne måde kan man nemlig visualisere noget i 3D, så det fremstår ganske realistisk og derved også giver en bedre forståelse af noget. Det er muligt at vise alle de små og svære detaljer i de helt rigtige farver, mønstre og former, som kan være svært at se på en 2D tegning. Jeg har stor erfaring med forskellige 3D programmer, og hjælper derfor glædeligt med 3D modellering.

Grundlag for hele projektet

3D modellering kan være med til at danne et grundlag for en hel bygning, et produkt eller hvilket som helst andet projekt. Modellere du en bygning i 3D, så danner du automatisk også et grundlag for planer, snit og opstalter. På samme måde danner man også et grundlag for eksempelvis et produkt, da man med 3D modellen hurtigt kan lave og opsætte de tekniske tegninger, som derefter kan bruges til fx produktion.

Mange muligheder med 3D modellering

Står du allerede med en 3D model, men ønsker at få gjort mere ud af visualiseringen, så kan man eksportere 3D modeller ind i mange andre visualiseringsprogrammer. Man kan også få printet modellen ud i fysisk form via 3D print. Alt dette hjælper jeg dig gerne med, Jeg har adgang og kendskab til de forskellige programmer, maskiner mm.

Ring 20 43 79 14
+45 20 43 79 14
kbmousemover.dk
Kværkebyvej 109, Kværkeby
4100 Ringsted
CVR: 25647025