Retail Design

Erfaring og kreativ tænkning

Savner du inspiration og ideer til fordeling af dine lokaler, og kan du ikke få planløsningen i dine rum til at gå op, så få hjælp fra en indretningarkitekt. Jeg har stor erfaring i at få løst puslespillet.

Jeg har forståelse for at rumforløb og arbejdsgange er vigtige. Vi er alle påvirket af vores omgivelser, som f.eks. det uhensigtsmæssige i at man går dobbelt så langt som nødvendigt pga en dårlig planløsning.

Derfor er farvevalg og materialer også vigtige for vores trivsel, ligesom et gennemtænkt design kan lette dagligdagen.

Fisketorv
Ben & Jerrys Tivoli

Inventar og design

Uanset om du står med et tomt areal, der kræver funktionelle løsninger af rumfordeling, eller om dine allerede eksisterende lokaler trænger til indretning, forestår jeg alt fra skitsering af planløsning og optegning af indretningsplan til belysningsplan og deciderede designforslag.

Jeg hjælper meget gerne med at vælge og evt. designe inventar og indretningselementer, samt komme med ideer til udsmykninger.

Match dit brand

Specielt inventar kan fremhæve og understøtte din indretning og dit brand.

Der findes mange muligheder på markedet for at finde standardinventar og måske er du heldig og kan finde noget der lige passer, men nogen gange er det ikke godt nok. Her kommer muligheden for specialdesignet inventar ind i billedet.

Jeg kan se på dit lokale med eksisterende inventar og udvikle inventar der matcher, eller få nye ideer der gør dit image endnu stærkere. Hvis du har en ny indretning kan vi komme med løsninger ud fra dit tegningsmateriale.

Udtrykket kan i stor grad varieres lige fra den elegante eksklusive løsning til det mere kulørte og fantasifulde, og være en understregning af firmaets image.

GB Glace
indretningsforslag

udnyttelse af rum

Indretning kan have stor betydning for alt, lige fra omsætning og kundepleje til arbejdsmiljø og tabsomkostninger. Vi er i høj grad påvirket af vores omgivelser, og en dårlig planløsning kan f.eks. betyde uhensigtsmæssige afstande og forhold for medarbejdere såvel som kunder. Lad mig kortlægge problemer som disse, og dermed tjene både dine kunder, dine medarbejdere og dig.

Med mange års erfaring med netop indretning af butikker, hvor udnyttelse af arealerne og optimal placering af varerne spiller en stor rolle.