3D model af Royal Copenhagen

Brug en 3d model i dit næste projekt

En 3D model er en matematisk repræsentation af et tredimensionelt objekt. Med 3D modellering kan man lave utroligt realistiske modeller som der kan ses i enten 2D billeder (som taget med et almindeligt kamera) eller en fuld 3D simulation, hvor man kan se modellen fra alle sider ved at dreje den rundt.

Disse 3D modeller kan bruges til et væld af opgaver. Er du i gang med at skabe et nyt produkt er det idealt som præsentationsmateriale for investorer. Har du produkter som du ønsker dine kunder bedre skal kunne forstå, så ring og hør om mulighederne. 3D modellering er efterhånden en essentiel faktor i et produkts liv – fra udviklingsfasen, gennem produktionen til marketingmaterialet. 

Visuel fornemmelse

Få lavet din bygning, produkt eller andet i 3D, så kan det være med til at give en meget bedre forståelse for dit produkt.

Det fremstår ganske realistisk og giver en bedre forståelse af tingene. Det er muligt at vise alle de små og svære detaljer i de helt rigtige materialer, farver, mønstre og former, som kan være svært at se på en 2D tegning. Jeg har stor erfaring med forskellige 3D programmer, og hjælper derfor glædeligt med 3D modellering.

3D visualisering

Mange muligheder med 3D

Står du allerede med en 3D model, men ønsker at få gjort mere ud af visualiseringen, så kan man eksportere 3D modeller ind i mange andre visualiseringsprogrammer.

Man kan også få printet modellen ud i fysisk form via 3D print.

Ring og hør om mulighederne.