OM mousemover

Kenneth

Kenneth Brynningsen startede Mousemover i 2016 som er drevet som enkeltmandsvirksomhed. Navnet “Mousemover” kommer fra idéen om at bevæge musen for dem som vil bruge tiden på noget andet.

Kenneth har over 20 års erfaring med CAD, indretning og design. Drivkraften har altid været at skabe brugervenlige, funktionelle og smukke ting.

Før Mousemover har Kenneth drevet Tegnekompagniet i 12 år, en tegnestue med 2-4 kreative sjæle der servicerede virksomheder med behov for tekniske tegninger, indretningsforslag og grafiske behov. Her uddannede han både grafiske designere og tekniske designere.

Han var indretningskonsulent i 5 år i firmaet A/S KFU-Arkitekter & Konsulenter, med speciale i indretning af specielafdelinger i store supermarkedskæder i hele danmark. Her startede interessen for CAD og den er vokset stødt lige siden.

Tidligere var Kenneth afdelingsleder i et skilte- & dekorationsfirma, hvor han lavede designforslag til facader og indretning til diverse butikker og supermarkeder. 

Kenneth har en uddannelse som dekoratør og en 3D-uddannelse som digital artist. Ellers en stor glæde ved løbende videreuddannelse via online kurser for at holde sig skarp i diverse grafiske programmer.

Han har desuden undervist i 3D på Køge handelsskole og ydet privatundervisning i CAD i forskellige firmaer.

Tiden væk fra arbejdslivet bliver brugt på familien, spiludvikling og buejagt.

Andre interesser er programmering, science-fiction bøger, film og serier. Tegneserier og retro-computere.