Previous slide
Next slide

Tekniske tegninger

Tegningsassistance?

En teknisk tegning skal være præcis, tydelig og indeholde alle de informationer du har brug for, og er opbygget efter ganske bestemte tegnetekniske CAD regler. De regler er jeg rigtig god til at følge, eventuelt fra Jeres egen CAD manual.

Jeg har styr på lag, layout, blokke, xrefs, tekster og målsætning – kort sagt alt det der gør en CAD tegning god og brugbar for dig og dine samarbejdspartnere.

Hvis det ikke er væsentligt for dig, sørger jeg automatisk for, at der grundlæggende er orden i sagerne alligevel.

detaljetegning
detaljetegning

Hurtig og sikker assistance

Jeg har mange års erfaring og kendskab til mange faggruppers arbejde og krav til tegninger.

Mousemovers branchekendskab er især en fordel, når du oplever spidsbelastninger på tegnestuen – eller har et projekt med hårde deadlines.

Tegnearbejdet bliver udført her på tegnestuen, og jeg kan derfor være meget fleksibel og hurtig – også ved dine hasteopgaver. Jeg er ganske enkelt det sikre valg, når du skal bruge hurtig og kompetent assistance til tekniske tegninger.

Spar tid

Jeg udfører alle typer af optegning/rentegning efter skitser, notater og opmålinger. Jeg kan overføre dine eksisterende tegninger fra gamle papirtryk, eller indtegne revisioner, hvis du allerede har en optegning i CAD.

Jeg kan optegne din fagspecifikke tegning, hvor f.eks. en skitse med el installationer eller inventar skal indtegnes på en bygningstegning. Det kan også være arbejdstegninger af produkter eller inventar, samt skemaer eller diagrammer.

Min tegningsforståelse gør, at du i mange tilfælde blot behøver at lave et skitseret oplæg. Så kan jeg uden problemer gøre den til en rentegning af høj kvalitet.

EL plan

Jeg arbejder i følgende programmer

AutoCAD 2023
Fusion 360 2023