HER ER HVAD FOLK SIGER...

Ole Lund Jensen
”Når man gør sig mest i levende tegninger med blyant, er det fantastisk med en ”leverandør” der forstår mine skitser og kan omdanne dem til de digitale formater. Vel at mærke, uden at miste det kreative arbejde i mine oplæg. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Kenneth”
– Ove Lund Jensen, Arkitekt
Asger Møller
“Med blyant, lineal og modeller har jeg tegnet og udviklet mangt og meget. Fra store huse til møbler, fra små huse til saunaer og nu LystHusBåde. Hver gang har jeg entreret mig med en tegnestue eller haft ansat en arkitekt, for at oversætte fra simple skitser til målfaste digitale filer. For første gang i mit virke oplever jeg en person der så nemt forstår og kan omsætte mine streger og ord. Derudover kommer der også nye brugbare “vinkler” på, med Kenneths skarpe blik. Jeg kan kun anbefale et samarbejde med Kenneth.”
– Asger Møller, LystHusBåd ApS
Jens Hvid Skouboe
“Efter et brandtilsyn skulle jeg bruge evakueringsplaner i vores lokaler til over 150 personer. Bygningstegningerne var ikke til at opdrive, og så var gode råd dyre. Jeg fandt Kenneth på nettet, og han var med det samme klar på opgaven. Kenneth løste opgaven perfekt med hjælp fra mine håndtegninger og billeder. Jeg kan varmt anbefale Mousemover, hvis man kommer i lignende dilemmaer.”
– Jens Hvid Skouboe, Galstrup Efterskole
Ingrid Hindsberger
”Vi startede samarbejdet med nogle tegninger af nogle mindre stålkonstruktioner. Processen ændrede sig hurtig da vi oplevede en stor interesse og faglig dygtighed til at tage vores projekt til nye og andre højder, end vi først havde forventet. Produktet blev sammen med Mousemover gennemtænkt og innovativt på en ny måde. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Mousemover – Kenneth Brynningsen.”
– Ingrid Hindsberger, H-Træbyg
Kaspar Berthelsen
“Hvordan får man forklaret sine idéer så det kan blive til brugbare tekniske tegninger? Det syntes jeg er svært, men Kenneth har formået ved hjælp af et par billeder af produktet og en par forklarende ord, at ramme det udtryk i vores bestilte 3D-tegninger som vi ønskede. Ligesom de tekniske tegninger er kommet til verdenen ved hjælp af Kenneths evne til at afkode ens ønsker og til at stille alle de relevante spørgsmål.“
– Kaspar Berthelsen, Nature Impact A/S
Poul Pava
“I mit samarbejde med grafikeren kenneth har jeg mødt en stor forståelse for mine ideer, men også fået en sparring omkring de designs vi har arbejdet med. Alt i alt er Kenneth en super professionel samarbejdspartner i og omkring udviklingen af designs… Behagelig og meget dygtig til sit fag…”
– Poul Pava, Designer & Kunstner