HER ER HVAD FOLK SIGER...

Kaspar Berthelsen

Hvordan får man forklaret sine idéer så det kan blive til brugbare tekniske tegninger? Det syntes jeg er svært, men Kenneth har formået ved hjælp af et par billeder af produktet og en par forklarende ord, at ramme det udtryk i vores bestilte 3D-tegninger som vi ønskede. Ligesom de tekniske tegninger er kommet til verdenen ved hjælp af Kenneths evne til at afkode ens ønsker og til at stille alle de relevante spørgsmål.

– Kaspar Berthelsen, Nature Impact A/S

Asger Møller

“Med blyant, lineal og modeller har jeg tegnet og udviklet mangt og meget. Fra store huse til møbler, fra små huse til saunaer og nu LystHusBåde. Hver gang har jeg entreret mig med en tegnestue eller haft ansat en arkitekt, for at oversætte fra simple skitser til målfaste digitale filer. For første gang i mit virke oplever jeg en person der så nemt forstår og kan omsætte mine streger og ord. Derudover kommer der også nye brugbare “vinkler” på, med Kenneths skarpe blik.
Jeg kan kun anbefale et samarbejde med Kenneth.”

– Asger Møller, LystHusBåd ApS

Ole Lund Jensen

”Når man gør sig mest i levende tegninger med blyant, er det fantastisk med en ”leverandør” der forstår mine skitser og kan omdanne dem til de digitale formater. Vel at mærke, uden at miste det kreative arbejde i mine oplæg. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Kenneth”

– Ove Lund Jensen, Arkitekt

Ingrid Hindsberger

”Vi startede samarbejdet med nogle tegninger af nogle mindre stålkonstruktioner. Processen ændrede sig hurtig da vi oplevede en stor interesse og faglig dygtighed til at tage vores projekt til nye og andre højder, end vi først havde forventet. Produktet blev sammen med Mousemover gennemtænkt og innovativt på en ny måde. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Mousemover – Kenneth Brynningsen.”

– Ingrid Hindsberger, H-Træbyg